Aktuality - Imunogen

Omlazení intimních partií pomocí přípravku Desirial

Baví nás moderní technologie a držíme krok se světovými trendy v gynekologii. Přinášíme Vám horkou novinku v estetické gynekologii - omlazení intimních partií produkty Desirial.
Desirial navrací ženám sebevědomí a zlepšuje kvalitu ženského intimního zdraví. DESIRIAL® je světově první řada injekčně aplikovaných, neživočišných, biologicky rozložitelných hydrogelů. Ošetření intimních partií produkty Desirial je bezbolestné a netrvá déle než 30 minut. Výsledek rozhodně stojí za to!

Desirial

Výhody inovativního řešení Desirial

Produkty Desirial vyrábí francouzská společnost Laboratories Vivacy, která se dlouhodobě specializuje na estetickou a anti-age medicínu. Má tedy bohaté zkušenosti s péčí o ženské zdraví i ve zralém věku. Při výrobě využívá pouze rostlinné a biologicky odbouratelné složky a patentovanou IPN-like technologii, která zajišťuje viditelný účinek, vysokou kvalitou a zdravotní nezávadnost.

Základ Desirialu tvoří čistá kyselina hyaluronová, která se v lidském těle přirozeně vyskytuje a díky své schopnosti vázat vodu významně přispívá k hydrataci sliznic. S přibývajícím věkem ale její množství klesá, tkáň se vysušuje a postupně i ochabuje. Naštěstí je dnes možné ji aplikovat injekčně. Druhou složkou je antioxidant manitol, který molekuly kyseliny hyaluronové stabilizuje, a tak bezprostředně po zákroku zabraňuje degradaci výplně.

Desirial nebo Desirial Plus?

Na výběr máte ze dvou variant. První z nich se využívá hlavně při suchosti a podráždění vulvovaginální oblasti, která může způsobovat nepříjemné pocity, nebo dokonce bolest při fyzických aktivitách a pohlavním styku. Desirial tedy dodává poševní sliznici vlhkost, zklidňuje ji a zpevňuje. Výsledkem je její zhuštění, hloubkové obnovení i vyšší odolnost vůči infekcím.

Desirial

Při ztrátě pevnosti a objemu velkých (vnějších) stydkých pysků zase pomůže Desirial Plus. Jeho speciálně vyvinuté složení jim totiž znovu dodává požadovaný tvar, zvyšuje jejich pružnost a citlivost. Získají tak mladistvé kontury a přirozený objem. Přípravek ale není žádaný jen z estetického hlediska, významně totiž přispívá i ke zkvalitnění sexuálního života.

Jak probíhá ošetření?

Pokud vás trápí problémy, které Desirial řeší, neváhejte a objednejte se k nám na ošetření. Je velmi rychlé a zcela bezbolestné. Lékařka nejprve použije lokální anestetikum, až poté přistoupí k samotné aplikaci. Ta se provádí tenkou kanylou a netrvá déle než půl hodiny. Omezení po zákroku jsou minimální. Po dobu čtyř dnů byste se měla vyhnout pohlavnímu styku a aktivitám, které mohou tuto oblast dráždit, tedy například jízdě na kole nebo na koni. Stejně tak se doporučuje omezit koupele a nenosit upnuté kalhoty. Výsledky jsou viditelné zhruba do dvou týdnů a efekt vydrží nejméně jeden rok.

Lékařský výkon hradí pacient. Cena ošetření přípravkem Desirial je 8 000 Kč za 1 ml, cena ošetření  přípravkem Desirial Plus pak 2 ml za 14 000 Kč.

Objednejte se na ošetření s přípravky Desirial a Desirial Plus na těchto pracovištích i vy:

 

Podobné články

21. 5. 2024

Infuzní terapie vitamínem C: Skvělý způsob, jak posílit imunitu

4. 4. 2024

Kdy se obrátit na praktického lékaře? Registrujeme nové pacienty!

21. 3. 2024

MUDr. Tereza Čeledová o benefitech naší gynekologické ambulance

Z ostatních klinik

22. 5. 2024

Jak se dostat po porodu zpět do kondice? Máme pro vás několik tipů

21. 5. 2024

Objevte široké možnosti rehabilitace: S čím vším vám pomůžeme?

15. 5. 2024

Štítná žláza. Jak funguje a jak ovlivňuje naše zdraví?

Nahoru