Aktuality - Imunogen

Omlazení intimních partií pomocí přípravku Desirial

Baví nás moderní technologie a držíme krok se světovými trendy v gynekologii. Přinášíme Vám horkou novinku v estetické gynekologii - omlazení intimních partií produkty Desirial.
Desirial navrací ženám sebevědomí a zlepšuje kvalitu ženského intimního zdraví. DESIRIAL® je světově první řada injekčně aplikovaných, neživočišných, biologicky rozložitelných hydrogelů. Ošetření intimních partií produkty Desirial je bezbolestné a netrvá déle než 30 minut. Výsledek rozhodně stojí za to!

Desirial

Výhody inovativního řešení Desirial

Produkty Desirial vyrábí francouzská společnost Laboratories Vivacy, která se dlouhodobě specializuje na estetickou a anti-age medicínu. Má tedy bohaté zkušenosti s péčí o ženské zdraví i ve zralém věku. Při výrobě využívá pouze rostlinné a biologicky odbouratelné složky a patentovanou IPN-like technologii, která zajišťuje viditelný účinek, vysokou kvalitou a zdravotní nezávadnost.

Základ Desirialu tvoří čistá kyselina hyaluronová, která se v lidském těle přirozeně vyskytuje a díky své schopnosti vázat vodu významně přispívá k hydrataci sliznic. S přibývajícím věkem ale její množství klesá, tkáň se vysušuje a postupně i ochabuje. Naštěstí je dnes možné ji aplikovat injekčně. Druhou složkou je antioxidant manitol, který molekuly kyseliny hyaluronové stabilizuje, a tak bezprostředně po zákroku zabraňuje degradaci výplně.

Desirial nebo Desirial Plus?

Na výběr máte ze dvou variant. První z nich se využívá hlavně při suchosti a podráždění vulvovaginální oblasti, která může způsobovat nepříjemné pocity, nebo dokonce bolest při fyzických aktivitách a pohlavním styku. Desirial tedy dodává poševní sliznici vlhkost, zklidňuje ji a zpevňuje. Výsledkem je její zhuštění, hloubkové obnovení i vyšší odolnost vůči infekcím.

Desirial

Při ztrátě pevnosti a objemu velkých (vnějších) stydkých pysků zase pomůže Desirial Plus. Jeho speciálně vyvinuté složení jim totiž znovu dodává požadovaný tvar, zvyšuje jejich pružnost a citlivost. Získají tak mladistvé kontury a přirozený objem. Přípravek ale není žádaný jen z estetického hlediska, významně totiž přispívá i ke zkvalitnění sexuálního života.

Jak probíhá ošetření?

Pokud vás trápí problémy, které Desirial řeší, neváhejte a objednejte se k nám na ošetření. Je velmi rychlé a zcela bezbolestné. Lékařka nejprve použije lokální anestetikum, až poté přistoupí k samotné aplikaci. Ta se provádí tenkou kanylou a netrvá déle než půl hodiny. Omezení po zákroku jsou minimální. Po dobu čtyř dnů byste se měla vyhnout pohlavnímu styku a aktivitám, které mohou tuto oblast dráždit, tedy například jízdě na kole nebo na koni. Stejně tak se doporučuje omezit koupele a nenosit upnuté kalhoty. Výsledky jsou viditelné zhruba do dvou týdnů a efekt vydrží nejméně jeden rok.

Lékařský výkon hradí pacient. Cena ošetření přípravkem Desirial je 8 000 Kč za 1 ml, cena ošetření  přípravkem Desirial Plus pak 2 ml za 14 000 Kč.

Objednejte se na ošetření s přípravky Desirial a Desirial Plus na těchto pracovištích i vy:

 

Podobné články

21. 5. 2024

Infuzní terapie vitamínem C: Skvělý způsob, jak posílit imunitu

4. 4. 2024

Kdy se obrátit na praktického lékaře? Registrujeme nové pacienty!

21. 3. 2024

MUDr. Tereza Čeledová o benefitech naší gynekologické ambulance

Z ostatních klinik

28. 8. 2024

Kdy je správný čas na dítě?

22. 5. 2024

Jak se dostat po porodu zpět do kondice? Máme pro vás několik tipů

21. 5. 2024

Objevte široké možnosti rehabilitace: S čím vším vám pomůžeme?

Nahoru