Aktuality - Imunogen

MUDr. Tereza Čeledová o benefitech naší gynekologické ambulance

Kam se posouvá obor gynekologie a jaké jsou výhody jednodenní gynekologické chirurgie? Na toto téma poskytla rozhovor portálu zdravotnickydenik.cz MUDr. Tereza Čeledová, vedoucí lékařka naší gynekologické ambulance a jednodenní gynekologické chirurgie. Jaké jsou trendy v gynekologické péči?

MUDr. Tereza Čeledová

Hned na úvod vyzdvihuje MUDr. Čeledová trend laparoskopických přístupů. Co to znamená? Díky laparoskopii může lékař provést minimálně invazivní zákrok. „Navíc, dnes jsme schopni poměrně velké množství zákroků udělat i v ambulantním režimu – v režimu jednodenní gynekologické chirurgie. Pacientka ráno přichází, provede se zákrok a za dvě, tři hodiny odchází domů. Rekonvalescence potom probíhá v domácím prostředí“, dodává.

Vzhledem k úspoře času a většímu komfortu pro pacientky se nemůžeme divit, že jsou ambulantní zákroky čím dál víc vyhledávané a MUDr. Čeledová zmiňuje i další výhodu: „[…] Na menším pracovišti jako je to naše můžeme pacientkám nabídnout rodinnou a intimní atmosféru při zachování vysokých standardů péče“.

A jak vypadá péče po ambulantním zákroku? „Zhruba za dva týdny plánujeme pooperační kontrolu. Pak je to na domluvě s pacientkou, zda je potřeba nějaká další návaznost“, popisuje MUDr. Čeledová.

Je zkrátka faktem, že žijeme v uspěchané době a ambulantní zákroky se proto těší čím dál větší oblibě. Jsme proto rádi, že díky skvělému personálu i modernímu vybavení si můžeme dovolit vám poskytnout veškerý komfort!

Zajímá vás více o tom, kam směřuje naše gynekologická ambulance a jaké další výhody vám jako pacientkám můžeme nabídnout? Celý rozhovor s MUDr. Terezou Čeledovou si přečtete na https://1url.cz/kuYgg.

Podobné články

4. 4. 2024

Kdy se obrátit na praktického lékaře? Registrujeme nové pacienty!

16. 2. 2024

Správné držení těla? Základní tipy pro zdravé pracovní návyky

18. 1. 2024

Péče o pokožku v těhotenství: Jak předejít striím a na jaké složky si dát pozor?

Z ostatních klinik

5. 4. 2024

Rozhovor s MUDr. Josefem Doležalem: Chirurgie v Lípě se neustále rozvíjí

3. 4. 2024

Akční dubnová nabídka - Lékárna Poliklinika Hůrka

28. 3. 2024

Přečtěte si rozhovor s novým primářem Oční kliniky JL

Nahoru